Om mig

Jeg er uddannet kandidat i Pædagogisk antropologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU) i Aarhus. Derudover har jeg en række af diplomer i bl.a. kognitiv adfærds- og miljøterapi, mindfulness, konflikthåndtering, pædagogisk didaktik, ledelse af robuste arbejdspladser m.m. Gennem mit arbejdsliv har jeg beskæftiget mig med en bred palette af pædagogiske og antropologiske felter både fra mit virke som pædagog, underviser og leder. Dermed vil du i et samarbejde med mig blive mødt af en velfunderet fagkonsulent med et solidt teoretisk videns-, metode- og færdighedsgrundlag.

Jeg er selv mor til tvillinger, og har i den grad erfaret, hvad det vil sige at blive forældre og aktivt arbejde på at generere lykke og harmoni i ens familieliv, og, ja, ikke at forglemme, at balancere det med arbejdslivet. Det er til tider lettere sagt end gjort.
Vi har alle styrker og udfordringer, som vi tackler forskelligt, som gode og omsorgsfulde forældre, bekymrer vi os for vores børn, og vi ønsker dem de bedst tænkelige livsbetingelser. Derfor gør de fleste forældre sig mange tanker og observationer, som afføder spørgsmål omhandlende deres børns udvikling og trivsel.