Er du i underskud på overskud?

Du har allerede fået en masse velmenende gode råd fra venner og familie, men de virker ikke vel?!

De virker ikke fordi, din krop reagerer på noget den udsættes for, som den absolut ikke bryder sig om. Man kan sige at kroppen er gået i forsvarsposition. Når kroppen går i forsvarsposition, så kan den sætte alle mulige ubehagelige symptomer i værk, det gør den for at få din opmærksomhed, og det bør du tage alvorligt, for kroppen stopper med garanti ikke, før du har lyttet til dens budskab.

Men, hvad reagerer din krop på?

Ja, det er det gyldne spørgsmål, som vi sjældent er i stand til selv at svare korrekt på, for hvis du vidste det med sikkerhed, så læste du jo ikke med her  Heldigvis er du landet det helt rette sted.

I min konsulentvirksomhed støtter og rådgiver jeg kvinder, der er fortvivlede, udmattede eller sygemeldte, til at genvinde overskuddet, selvværdet og trivslen.

Det særlige ved mig, som udviklings konsulent er, at jeg kan rådgive dig både if.t. din personlige situation, dine børn og dit familieliv – de har nemlig alle betydelig indvirkning på dit liv og trivsel.

Vi taler om det, der fylder for dig, og jeg støtter dig med rådgivning og redskaber, som du vil mærke stor effekt af at anvende.

Den ene gang har vi måske fokus på dit manglende overskud og dårlige nattesøvn. Næste gang er det måske en konfliktsituation, som du ønsker nye redskaber til. Du sætter selv dagsordenen for, hvad du ønsker min hjælp til – jeg byder ind med støtte og svarene på det, du søger.

I konsultationen hos mig, får du:

o Rådgivning ud fra evidensbasseret viden og teori

o Værktøjer der øjeblikkeligt kan hjælpe dig


o Mere overskud, selvtillid og harmoni.


Hvorfor acceptere og bare leve med vanskelighederne, når de kan løses og helt undgås?

Når du opnår den forandring som du drømmer om, vil det ikke alene bringe stor glæde og overskud i din hverdag, men også, i din families.

Send mig en mail HER, hvor du kort beskriver din situation eller ring til mig på tlf. 61 22 88 44.

Er du i underskud på overskud?

Mere om emnet

Se en video om kvinders aktivitetsniveau her

Videoen åbner i et nyt vindue

Læs artikel om stress

PDF dokumentet åbner i et nyt vindue

Læs om hvordan jeg kan hjælpe dig med stress

PDF dokumentet åbner i et nyt vindue